Met Van Rutten Promotion naar de Fietsbeurs ‘Velofollies’ (17 januari 2016)

In Nieuws, Wielrennenby Simon van Rutten

De Velofollies in Kortrijk (B) is de beurs die geen wielerliefhebber mag missen. Begin volgend jaar organiseren wij voor u als vaste klant van ‘Van Rutten Promotion’ de mogelijkheid om gezamenlijk deze beurs te bezoeken.

De reis naar de Expo hallen in Kortrijk zal per touringcar plaats vinden. Het vertrekpunt staat nog niet helemaal vast maar zal naar alle waarschijnlijkheid Rotterdam worden. Geïnteresseerde kunnen zich per e-mail opgeven. Dit alles zal plaatsvinden op zondag 17 januari 2016. Op de stand van onze kledingleverancier wordt u ontvangen waarna een korte uitleg zal worden gegeven over onze sportkleding. Daarna is iedereen vrij de beurs verder te bezoeken.

Meldt u aan: Simon van Rutten: info@teamsportkleding.nl

De entreé en het vervoer nemen wij voor onze rekening. Wat u overdag zelf wilt gebruiken is voor uw eigen rekening.

aanmelden