Klantendag tijdens de proloog van de komende Giro

In Nieuws, Wielrennen by Simon van Rutten

Foto Gert Jakobs 01Op vrijdag 6 mei 2016 is Apeldoorn het decor voor de start van de Ronde van Italië ook wel de Giro genoemd. U kunt getuige zijn van de eerste etappe die bestaat uit een individuele tijdrit van 9,8 km. In navolging op de succesvolle klantendag in 2015 doen wij dat in 2016 weer. En op wat voor manier, met wederom niemand minder dan Gert Jakobs als speciale gast!

Vooraf aan het spektakel van de tijdrit is het voor onze klanten mogelijk een presentatie van Gert Jakobs bij te wonen. Na de presentatie gaan we natuurlijk de tijdrit live volgen. Dit zal mede een hoogtepunt van de dag worden met directe informatie over de renners en hun prestaties gegeven door Gert zoals hij dat alleen kan.

Indien u deel wil nemen aan onze klantendag kunt u zich via deze email aanmelden.