Lensworld Zannata Etixx

In Nieuws, Wielrennen by Simon van Rutten

Shirt Lensworld-Zannata-Etixx Ladies Team 02Decca sponsort vanaf 2016 voor twee seizoenen dit UCI Women Cycling Team. En trekt vanaf nu dus voluit de kaart van het dameswielrennen. Even voorstellen Lensworld Zannata Etixx Ladies Team blijft ook in 2016 koersen onder Belgische licentie met een overwicht aan Belgische toprensters. Het team breidt wel uit met nieuwe namen die elk hun strepen hebben verdiend op internationaal niveau. Zo is er Hanna Nilson uit Zweden, Oksana Kozonchuk uit Rusland en Winanda Spoor uit Nederland.

Samen met de Belgische toppers Maaike Polsoel, Annelies Dom, Kaat van der Meulen, Kim de Baat en Kaat Hannes de Nederlandse Nina Kessler de Italiaanse Alice Arzuffi en Maria Giulia vormen deze rensters een echt topteam. Het team bestaat hoofdzakelijk uit jonge renners die ondersteund worden door een aantal ervaren atleten. De laatste jaren slaagden 2 of 3 renners er steeds in om aan het eind van het seizoen een contract te krijgen in een Pro Continental of zelfs World Team. De rensters zijn voor Decca echte testimonials, zij zullen de nieuwste vrouwencollectie uittesten en hun bevindingen doorgeven aan het gespeculeerde team van designers en patroonontwikkelaars. Verder zal de uitstekende samenwerking met de hoofdsponsors verder uitgebouwd worden.