Velofollies 2016

In Nieuws, Wielrennen by Simon van Rutten

Velofollies 01

Bent u nog naar de Velofollies geweest? Zo niet, dan heeft u wat gemist. Met ruim 37.000 bezoekers heeft de Velofollies in Kortrijk haar streven van 35.000 bezoekers ruimschoots gehaald.
De eerste dag noteerde de organisatie al een stijging in het aantal bezoekers van bijna 30 procent ten opzichte van de eerste dag vorig jaar. “Afgaande op de cijfers blijken de inspanningen die we voor dit jaar deden te lonen”, aldus Pieter Desmet organisator van Velofollies.

De zes hallen van de Xpo Kortrijk waren gevuld met 300 exposanten met hun nieuwste producten en innovaties. Zij hadden hun handen vol aan het geven van informatie en/of het verzorgen van demo’s op hun stand. Daarnaast is het inmiddels traditie dat de Belgische profteams op deze beurs hier hun ploegen presenteren.

Volgend jaar heeft u weer de kans om van dit wielerspektakel te genieten. De Velofolies 2017 staat gepland vanaf vrijdag 20 januari tot en met zondag 22 januari.