Klantendag Van Rutten promotion groot succes

In Hardlopen, Nieuws, Schaatsen, Wielrennenby Simon van Rutten

Klantendag Giro 02Apeldoorn kleurde roze vrijdag 6 mei jl. en dat ter ere van de start en proloog van de Giro (Ronde van Italië). En elke sportliefhebber weet wat zo’n evenement teweeg brengt. Voor Van Rutten Promotion een uitstekenede gelegenheid om weer een klantendag te organiseren. Om de dag nog meer inhoud te geven was voorafgaande aan de gezamenlijke lunch als gastspreker oud profwielrenner Gert Jacobs uitgenodigd.

Vanaf 11.00 u druppelde de gasten de brasserie De Manege binnen. De koffie en cake stond klaar en op het terras was vanwege het warme weer heerlijk toeven. Precies om 12.00 u begon Gert Jacobs zijn presentatie voor zo’n 40 genodigde. Zijn presentatie was levendig en vol anekdotes. Ook kwam nog aan de orde dat hij na zijn actieve fiets carrière in een zwart gat was gevallen. Na het vragen rondje was het tijd om de inwendige mens te verzorgen met een prima lunch.

Na de lunch gauw naar buiten want we hoorden de motoren al langs razen. En niet veel later verscheen de eerste renner die zoals wielrenners noemen ‘volle bak’ voorbij stoof. Omdat ze om de minuut startte kwam er tempo in en de renners vlogen voorbij. Omdat het zo hard ging had je een deelnemers en startlijst nodig om te weten wie er voorbij fietsten. En dat 198 keer, voor enkele gasten het sein om na 100 renners al te vertrekken om de drukte voor te zijn en de kanshebbers op de TV te zien.

Een prachtige geslaagde dag en uitstekend georganiseerd door Van Rutten Promotion uw leverancier van sportkleding.