Nieuw sponsorconcept Van Rutten Promotion

In Nieuws, Wielrennen by Simon van Rutten

Is uw club dringend toe aan nieuwe tenues? Is het ieder jaar weer een flinke opgave om de begroting sluitend te krijgen? En wilt u ook meer overzicht en gemak bij het bestellen van uw sportartikelen?

Van Rutten Promotion introduceert een nieuw sponsorconcept: Partnership 2016 Met behoud van hun hoge standaarden doet wij uw club nu een riant aanbod. We bieden een royale sponsorbijdrage met een uniek bonussysteem voor extra sponsoring. Hoe meer sportartikelen de club en de leden bestellen, des te hoger de jaarlijkse sponsorbijdrage.

Sponsorbijdrage
De jaarlijkse sponsorbijdrage die we uw club kunnen bieden krijgt vanaf dit jaar een aanzienlijke boost. Samen met u willen we vooruitkijken, met een gedigitaliseerde werkwijze kunnen we u een uitstekend aanbod doen.

Uniek bonussysteem
Naast de significante verhoging van het basisbedrag, introduceren we een uniek bonussysteem. Hiermee kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen. Van elke bestelling die de club en haar leden doen, komt een percentage terug in de vorm van een sponsorbonus bovenop het basisbedrag. Als u nieuwsgierig bent naar de precieze bedragen en percentages, neem dan contact met ons op.

Teamkleding
Naast de bestelling van de specifieke teamkleding hebben uw leden de mogelijkheid de volgende items te bestellen:
1. Onderkleding
2. Rugnummers
3. Kleding accessoires *
4. Helmen
5. Bidons

Het principe is simpel, hoe meer u leden bestellen hoe hoger de sponsorbijdragen voor uw vereniging!

* Onderkleding accessoires verstaan we: armstukken, beenstukken, zomer en winterhandschoenen, overschoenen, sokken, winterpetten.

Meer info of een afspraak

Voor meer informatie of een afspraak kunt u een e-mail sturen naar info@teamsportkleding.nl of bellen naar 010-5114916