Klant onder de aandacht: Novartis Pharma B.V.

In Nieuws, Wielrennen by Simon van Rutten

Na Royal Lemkes uit Bleiswijk heeft Novartis Pharma B.V. uit Arnhem ook wielerkleding besteld  voor de Ride for the Roses.

Novartis is erg betrokken bij de doelstelling van de Ride for the Roses namelijk een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding .  De missie van Novartis is om nieuwe geneesmiddelen te ontdekken om zo de kwaliteit van leven te verbeteren en de levensduur van patiënten te verlengen. Novartis baseert deze innovatie op de recentste ontwikkelingen binnen de wetenschap en wil daarmee enkele van de meest uitdagende vraagstukken in de gezondheidszorg en de samenleving aan te pakken. 

Door met medewerkers deel te nemen aan de Ride for the Roses  laat Novartis Pharma het belang zien van gericht onderzoek naar kanker. Er wordt de laatste jaren al veel bereikt, maar goed onderzoek is kostbaar en met dit soort acties kan weer een stap worden gezet in het ontdekken en ontwikkelen van baanbrekende behandelingen of inzichten .