Bettine Vriesekoop aanwezig tijdens klantendag

In Nieuws, Tafeltennis by Simon van Rutten

Tafeltennis is in beweging. Reden genoeg om jaarlijks een congres te houden met alle verenigingen om up to date te blijven. Ook Van Rutten Promotion leverancier van top tafeltenniskleding draagt daar zijn steentje aan bij.

Op zondag 4 maart 2018 organiseren wij in het sportcomplex van Landstede te Zwolle tijdens het verenigingscongres een klantendag voor relaties, tafeltennisverenigingen en geïnteresseerde.

Niemand minder dan Nederlands bekendste tafeltennisster Bettine Vriesekoop zal voor ons een presentatie verzorgen. Wij kunnen dan genieten van de anekdotes over haar carrière maar ook de actuele onderwerpen uit de hedendaagse tafeltennissport komen aan de orde.

Wilt u aanwezig zijn tijdens deze mooie dag? Geef u dan op via onderstaande button. Wij hopen u te zien op zondag 4 maart 2018!

Save