Van Rutten Promotion klanten dag tijdens de Binck Bank Tour 2018

In Nieuws, Wielrennenby Simon van Rutten

Vanaf maandag 13 augustus tot en met zondag 19 augustus zal in Nederland en België de Binck Bank Tour ( de voormalige Eneco Tour) plaatsvinden. Op dinsdag 14 augustus wordt de individuele tijdrit door de straten van Venray (N-Limburg) gehouden. Voor de liefhebber een wielerspektakel bij uitstek!

Voor onze trouwe klanten organiseren we wederom op de dag van de tijdrit een klantendag. Op die dag zal ex profrenner Gert Jakobs, bijna de vaste gastheer tijdens de Van Rutten Promotion evenementen, onze gasten vermaken met een presentatie. Na afloop is er een gezamenlijke lunch waarna de mogelijkheid bestaat de wedstrijd te bezoeken.

www.wielerpromotievenray.nl

 

 
 

Aandachtspunten:

  • Als u zich heeft aangemeld maar om wat voor reden dan ook niet kan komen vragen wij In verband met de reserveringen u tijdig af te melden.

Save

Save

Save

Save