Jan Raas Uitgelichte Afbeelding

Uit de oude doos: Jan Raas

In Nieuws, Uit de oude doos, Wielrennen by Simon van Rutten

Jan Raas is een van de succesvolste wielrenners die Nederland ooit heeft gehad. Van 1975 tot 1985 maakte hij furore in de wielerwereld, en won hij maarliefst veertien klassiekers, waaronder vijf keer de Amstel Gold Race. Daarnaast werd hij wereldkampioen in 1979, en deelt hij het Nederlands record voor gewonnen etappes in de Tour de France (10) met Gerrie Knetemann en Joop Zoetemelk.

Decca Wielerkleding

Vanaf 1983 reed Raas in het door hemzelf opgerichte team Kwantum Hallen-Yoko. Hun kleding werd geleverd door een van onze leveranciers, namelijk het Belgische merk Decca. Door hun lange geschiedenis en vele ervaring, is Decca in staat om wielerkleding te leveren van zeer goede kwaliteit. Na Jan Raas zouden nog vele topwielrenners kiezen voor Decca, en dat kan nog steeds. Via Van Rutten Promotion is op maat gemaakte en volledig gepersonaliseerde Decca wielerkleding beschikbaar voor de beste prijs.