wielertoeristenclub kleding

WTC De Vriesganzen

In Nieuws, Wielrennenby Simon van Rutten

Voor de Vlaamse wielertoeristenclub De Vriesganzen is half maart het seizoen weer begonnen. Iedere zondag verkennen zij de West-Vlaamse polders met soms zelfs een stukje Frankrijk erbij. Net zoals ieder jaar begon het seizoen weer met de fietswijding, waarna er een rit van ongeveer 40 kilometer werd gemaakt. Wij wensen de Vriesganzen iedere zondag mooi weer toe, opdat er veel mooie ritten gemaakt kunnen worden!

Wielerkleding voor verenigingen

De Vriesganzen hebben een mooi tenue in de kleuren van de vereniging. Hierdoor stralen ze eenheid en professionaliteit uit. Wilt u dit ook voor uw vereniging, team of bedrijfsteam? Van Rutten Promotions levert volledig gepersonaliseerde wielerkleding van Decca en Raven, waarin u er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal kunt presteren.