RECON Challenge Geraardsbergen

RECON Challenge Geraardsbergen

In Nieuws, Wielrennen by Simon van Rutten

De stad Geraardsbergen is altijd al de thuishaven geweest van multisport-atleten. Dankzij zijn gevarieerde landschap en uitgebreide sportinfrastructuur zijn de mogelijkheden oneindig! De laatste 5 jaar is de populariteit van de triatlonsport in Geraardsbergen razendsnel gestegen. Het feit dat Challenge Family naar Geraardsbergen komt is een zegen voor de regio. Het biedt een unieke kans om in een triatlon race de beroemde “Muur van Geraardsbergen” te beklimmen! 

Presteer optimaal in Decca kleding van Van Rutten Promotions

Van Rutten Promotions levert volledig gepersonaliseerde kleding van de merken Decca en Raven. Daardoor kunt u met uw vereniging, vriendengroep of bedrijfsteam in uw eigen kleuren en met een mooi ontworpen tenue rijden. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een uitgelezen kans voor sponsoruitingen of om perfecte eenheid uit te stralen. Ook bij de RECON Challenge Geraardsbergen.