Gert Jakobs

Uit de oude doos: Gert Jakobs

In Nieuws, Uit de oude doos, Wielrennen by Simon van Rutten

Gert Jakobs uit de Oude DoosGert Jakobs is tegenwoordig bijna wel te zien als de vaste spreker en gastheer bij evenementen van Van Rutten Promotions. In de jaren ’80 en ’90 was hij als beroepsrenner actief voor team PDM in de kleding van Decca. Hij werd jarenlang gezien als een superknecht, en trok vaak de sprint aan voor zijn ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. Hier is hij te zien in een tijdrit tijdens de Tour de France.

Klantendag Van Rutten Promotion 

De eerstvolgende gelegenheid om Gert Jakobs te zien bij Van Rutten Promotion is de aankomende klantendag die op dinsdag 14 augustus plaats zal vinden. Voor meer informatie over deze leuke dag kunt u terecht op deze pagina. Zien we u daar?