Uit de oude doos: De Kwantum Wielerploeg

In Nieuws, Nieuwsberichten, Uit de oude doos, Wielrennen by Simon van Rutten0 Comments

De Kwantum Wielerploeg was een Nederlandse wielerploeg die actief was tussen 1984 en 1986. Ondanks de korte levensduur wist de ploeg, die werd geformeerd rond Jan Raas, een flinke prijzenkast te verzamelen. Deze ploeg heeft toch wel heel veel bekende Nederlandse toprenners in de gelederen gehad. Wat denkt u bijvoorbeeld van Hennie Kuiper of Cees Priem maar ook Jelle Nijdam en Joop Zoetemelk droegen het iconische shirt. Op deze foto’s is de ploeg actief tijdens de Tour de France.

Topkleding van DECCA

Zoals op de foto’s te zien is, werd de Kwantum Wielerploeg gesponsord door DECCA. Dit kledingmerk was in de jaren ’80 al een gevestigde naam, en blijft tot op de dag van vandaag topkwaliteit leveren. Het is dan ook niet voor niets dat Van Rutten Promotion samenwerkt met DECCA en deze kleding graag aan u levert. De kleding van Van Rutten stelt u in staat om optimaal te presteren, en met de mogelijkheden die Van Rutten u biedt om de kleding te personaliseren, ziet u er ook nog eens goed uit als u het doet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Leave a Comment