Ride for the Roses

Ride for the Roses

In Nieuws, Nieuwsberichten, Wielrennen by Simon van Rutten

Het eerste weekend van september was traditiegetrouw weer ingeruimd voor de Ride for the Roses, het jaarlijkse speciale wielerspektakel voor het KWF. Dit evenement staat voor het werven van fondsen voor het KWF, de ziekte kanker bespreekbaar maken en het promoten van een gezonde levensstijl. Dit jaar was de Gemeente Haarlemmermeer de gastheer, en twee van onze klanten waren deelnemer, namelijk NVD Beveiligingen uit Haarlem en Novartis uit Arnhem. Wij willen deze bedrijven hierbij hartelijk feliciteren met de succesvolle deelname, en de bijdrage die ze hebben kunnen schenken aan het KWF.

Doet u volgend jaar ook mee?

Hoewel de details van de Ride for the Roses 2019 nog niet helemaal bekend zijn, is het natuurlijk wel een goed idee om hun website in de gaten te houden als je volgend jaar ook mee wilt doen met een familieteam of een bedrijfsteam. 

https://www.ridefortheroses.nl/