Buckler Wielerploeg

Uit de oude doos: De Buckler Wielerploeg

In Nieuws, Nieuwsberichten, Uit de oude doos, Wielrennenby Simon van Rutten

Buckler is een voormalige wielerploeg die tussen 1990 en 1992 een Nederlandse licentie had. De ploeg was een voortzetting van de Superconfex-Yoko ploeg, met Jan Raas als ploegleider. Buckler werd in Nederland helaas geen succes, en daarom ging de ploeg vanaf 1993 door onder de naam WordPerfect. De Buckler kledingploeg wordt door veel wielerliefhebbers goed herinnerd, deels door hun stijlvolle wielerkleding.

Topkleding van DECCA

Zoals op de foto’s te zien is, werd de Buckler Wielerploeg gesponsord door DECCA. Dit kledingmerk was in de jaren ’80 al een gevestigde naam, en blijft tot op de dag van vandaag topkwaliteit leveren. Het is dan ook niet voor niets dat Van Rutten Promotion samenwerkt met DECCA en deze kleding graag aan u levert. De kleding van Van Rutten stelt u in staat om optimaal te presteren, en met de mogelijkheden die Van Rutten u biedt om de kleding te personaliseren, ziet u er ook nog eens goed uit als u het doet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.