Nieuwe trainingsclinic van Bettine Vriesekoop

Naar aanleiding van het grote succes van de vorige clinic bij TOGB, hebben we besloten om in 2019 nog een klantendag en trainingsclinic te organiseren. Wederom zal dit plaatsvinden onder de bezielende leiding van Bettine Vriesekoop, één van Nederlands succesvolste speelsters allertijden. De volgende clinic zal plaatsvinden op zondag 1 september 2019 bij TTV Elan in Baarn. Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef u tijdig op! Opgeven kan eenvoudig via ons contactformulier.

De vorige keer gaf Bettine in de accommodatie van TOGB een korte presentatie, waarna de clinic begon. Door haar grote deskundigheid, wist zij iedere aanwezige enkele waardevolle tips te geven. Een fotoverslag vindt u hier:

Tafeltenniskleding bedrukken

Bent u ook een enthousiast tafeltennisser en benieuwd naar de mogelijkheden tot het bedrukken van sportkleding? In ons assortiment Raven Sportswear bieden wij sinds enige tijd ook tafeltenniskleding aan. Bekijk voor meer informatie eens onze pagina ‘Tafeltenniskleding bedrukken‘ voor een indruk van de vele mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte is ook altijd mogelijk, bel of mail ons uw gewenste bestelling dan nemen wij spoedig contact met u op.

Menu