Tafeltennisclinic Bettine Vriesekoop

Nieuwe trainingsclinic van Bettine Vriesekoop

In Geen categorie, Nieuws, Nieuwsberichten, Tafeltennisby Simon van Rutten

Naar aanleiding van het grote succes van de vorige clinics bij TOGB en TTV Elan in Baarn , hebben we besloten om nog een klantendag en trainingsclinic te organiseren. Wederom zal dit plaatsvinden onder de bezielende leiding van Bettine Vriesekoop, één van Nederlands succesvolste speelsters aller tijden. De volgende clinic zal plaatsvinden in januari 2020, bij TOGB in Berkel en Rodenrijs. De datum is nog niet vastgelegd. Opgeven kan eenvoudig via ons contactformulier. Daarin kunt u aangeven op welke dag in januari u zou willen komen: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 of 26 januari. Alleen de dag met de meeste aanmeldingen zal doorgang vinden.

De vorige keer gaf Bettine in de accommodatie van TOGB een korte presentatie, waarna de clinic begon. Door haar grote deskundigheid, wist zij iedere aanwezige enkele waardevolle tips te geven. Een fotoverslag vindt u hier:

Tafeltenniskleding bedrukken

Bent u ook een enthousiast tafeltennisser en benieuwd naar de mogelijkheden tot het bedrukken van sportkleding? In ons assortiment Raven Sportswear bieden wij sinds enige tijd ook tafeltenniskleding aan. Bekijk voor meer informatie eens onze pagina ‘Tafeltenniskleding bedrukken‘ voor een indruk van de vele mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte is ook altijd mogelijk, bel of mail ons uw gewenste bestelling dan nemen wij spoedig contact met u op.