bedrukken van basketbalkleding

Basketbalkleding bij Van Rutten Promotion

Bewegingsvrijheid staat bij basketbal centraal, kleding moet daarom zeer comfortabel zitten. Daarnaast is het belangrijk om de temperatuur van iedere speler perfect op balans te houden. Met de ademende singlets van Jartazi-basketkleding ben je daarvan voorzien, zelfs na de laatste buzzer. Wij bieden reversibele shirts met de mogelijkheid om verschillende sponsors op beide zijden te drukken. Of bent u op zoek naar comfortable shorts en shooting shirts met unieke sublimatiedruk? Alles is mogelijk.

Basketbalkleding bedrukken

Indien u op zoek bent naar een uniek design kunt u terecht bij onze interne ontwerpdienst. Op basis van uw richtlijnen maken wij een ontwerp volledig op uw maat, zonder beperkingen van logo’s en kleuren. Zelfs fluor-kleuren behoren tot de mogelijkheden van basketbalkleding bedrukken. Of u nu op zoek bent naar basketkleding voor een vereniging of bedrijfsteam, Van Rutten Promotion is dé partij om uw basketbalkleding te laten bedrukken en leveren.

Voorbeelden uit onze collectie

Van Rutten Promotion kan met trots melden dat zij de Belgische topklasser Okapi Aalstar van Jartazi basketkleding voorziet. Een team dat ook op Europees niveau meer dan hun mannetje staat. Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier hieronder invullen.


Vragen stellen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

Wielerclub de Sjeezers

Wielrenkleding bestelt met vele gepersonaliseerde bedrukking op het shirt. Kwaliteit is prima en prettig contact met de heer van Rutten gehad.

S. van Kralingen