bedrukken van hardloopkleding

Hardloopkleding bij Van Rutten Promotion

Hardlopen is een fysiek veeleisende sport. Het is belangrijk dat de kleding die u draagt tijdens het uitoefenen van deze sport het (stromende) transpiratievocht direct laten afvloeien. Op die manier blijft het lichaam koel en droog en kunt u als atleet comfortabel blijven trainen. Onze kleding helpt u dus aan een stabiele basis waarmee u tijdens wedstrijden fantastische prestaties kunt neerzetten.

Hardloopkleding bedrukken

Van Rutten Promotion biedt voor zowel verenigingen als bedrijventeams de mogelijkheid om hardloopkleding te laten bedrukken. Al de kleding die wij leveren is van hoge kwaliteit en kan zowel standaard als met een volledig eigen ontwerp worden geleverd. Zo kunt u de hardloopkleding bedrukken met de sponsor van uw vereniging of het logo van uw bedrijf. Handig bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf deelneemt aan de bedrijvenloop van de Dam tot Damloop.

Voorbeelden uit onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Vragen stellen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

Wielerclub de Sjeezers

Wielrenkleding bestelt met vele gepersonaliseerde bedrukking op het shirt. Kwaliteit is prima en prettig contact met de heer van Rutten gehad.

S. van Kralingen