Sportkleding bedrukken sportverenigingen bedrijventeams

Welkom bij Van Rutten Promotion

Welkom bij Van Rutten Promotion, ruim 10 jaar geleden startte Simon van Rutten deze onderneming op om de kwaliteit van teamsportkleding op de Nederlandse markt te vergroten. Daarnaast zag hij mogelijkheden om teamsportkleding verder te personaliseren. Het persoonlijke contact en de daarbij horende service heeft hij tot op de dag van vandaag altijd vast weten te houden, een gewaardeerd onderdeel onder de vaste klanten.

Kernwaarden

De volgende kernwaarden staan centraal in onze dienstverlening:

  • Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Een breed en diep assortiment
  • Unieke bedrukkingen mogelijk
  • Korte lijnen, persoonlijk contact
  • Aandacht voor detail

Sportkleding bedrukken voor sportverenigingen of bedrijventeams

Bij Van Rutten Promotion hebben we veel ervaring met het bedrukken van teamsportkleding voor sportverenigingen of bedrijventeams. Wij leveren bestellingen vanaf 5 stuks en kunnen de kleding volledig personaliseren met sponsoren, logo’s, namen, rugnummers of zelfs aangeleverde ontwerpen.

Vragen stellen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

 

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

Wielerclub de Sjeezers

Wielrenkleding bestelt met vele gepersonaliseerde bedrukking op het shirt. Kwaliteit is prima en prettig contact met de heer van Rutten gehad.

S. van Kralingen