bedrukken van spinning kleding

Spinningkleding bij Van Rutten Promotion

Spinning is het voorbije decennium in populariteit gestegen. De verhoogde aandacht voor een gezonde lifestyle zorgt ervoor dat fitnesscentra beter worden bezocht. Tijdens het spinnen verliezen deelnemers heel wat zweet. Spinningkleding moet daardoor ook aan specifieke eisen voldoen. De kleding moet het comfort van de sporter waarborgen door het transpiratievocht snel op te nemen en een handig zeem moet irritatie aan de liesstreek voorkomen.

Spinningkleding bedrukken

Van Rutten Promotion biedt spinningkleding voor zowel bedrijventeams als spinningsgroepen. Alle kleding die wij leveren is van hoge kwaliteit en kan zowel standaard als met een volledig eigen ontwerp geleverd worden. Zo kunt u de spinningkleding bedrukken met een sponsor of het logo van uw bedrijf. Handig bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf deelneemt aan een sponsor event.

Voorbeelden uit onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie spinningkleding. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Vragen stellen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

HA! Marketing

Het was geen probleem om onze shirts met eigen gemaakt ontwerp te laten bedrukken. De shirts zijn erg mooi geworden en de spinningmarathon was een succes!

J. van Winden