bedrukken van tafeltenniskleding

Tafeltenniskleding bij Van Rutten Promotion

In ons assortiment Raven Sportswear bieden wij sinds enige tijd ook tafeltenniskleding aan. Hierbij leveren wij als Van Rutten Promotion uiteraard enkel hoogstaande kwaliteit en bieden wij de mogelijkheid om uw tafeltenniskleding volledig te personaliseren. Om een betere indruk te krijgen van onze dienstverlening in tafeltenniskleding bedrukken raden wij u aan om deze promotiefilms te bekijken.

Tafeltenniskleding bedrukken

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams tafeltenniskleding laten bedrukken. De tafeltenniskleding kan volledig in uw bedrijfs- of clubkleuren en met de gewenste logo’s worden geleverd. De kleding uit onze collectie behoudt zijn kleuren en logo’s gedurende vele jaren en dankzij de technische polyester uitvoering is de kleding onmiddellijk droog (wat prettig isoleert tussen de wedstrijden door).

3D Ontwerptechniek

Wij zijn trots dat we bij Van Rutten Promotion tafeltenniskleding in 3D kunnen ontwerpen. Het voordeel hiervan is dat dit ons in staat stelt om u een 3D-voorbeeld te tonen van het definitieve ontwerp zonder dat we u een sample hoeven op te sturen. Dit is sneller, efficiënter en goedkoper!

Voorbeelden uit onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie tafeltenniskleding. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.


Ons werk -en drukproces

Vragen stellen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

Tafeltennisvereniging Radeo

Prima gedaan. Werd heel netjes te woord gestaan en er wordt hier echt naar de klant geluisterd, fijne mensen.

L. Rodinski