bedrukken van triathlonkleding

Triathlon kleding bij Van Rutten Promotion

Triathlon is een sport die langzaam maar gestaag aan populariteit wint. Daarom richten wij ons speciaal op die groep beoefenaars van de triathlon sport welke hoge eisen stellen aan de kwaliteit en het ontwerp van hun trisuit. Triathlon kleding moet het comfort van de sporter waarborgen waardoor deze de optimale prestatie kan neerzetten. Al onze trisuits zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u jarenlang het beste uit uzelf kunt halen.

Triathlon kleding bedrukken

Triathlon kleding is leverbaar voor verenigingen welke op competitie-niveau de triathlon sport beoefenen, maar ook voor bedrijf triathlon teams of individuele beoefenaars van de triathlon sport. Uiteraard kunnen wij de kleding volledig naar uw wensen personaliseren. Zo kunt u triathlon kleding bedrukken met uw sponsoren, naam of logo.

Voorbeelden van trisuits uit onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie triatlonkleding. Indien u graag meer fotomateriaal van een specifieke trisuit wenst te zien kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij sturen u geheel vrijblijvend aanvullende informatie en fotomateriaal toe.


Vragen stellen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

Schaatsvereniging Heet IJzer

Nette levering, persoonlijk contact, mooie kleding. Bestel hier inmiddels al meer dan 5 jaar de pakken. Aanrader om hier je sportkleding te bestellen!

H. Oosterveen