TRIATLONKLEDING

TRIATLONKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Triatlon is een sport die langzaam maar gestaag aan populariteit wint. Daarom richten wij ons speciaal op die groep beoefenaars van de triatlon sport welke hoge eisen stellen aan de kwaliteit en het ontwerp van hun trisuit. Triatlon kleding moet het comfort van de sporter waarborgen waardoor deze de optimale prestatie kan neerzetten. Al onze trisuits zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u jarenlang het beste uit uzelf kunt halen.

TRIATLONKLEDING BEDRUKKEN

Triatlon kleding is leverbaar voor verenigingen welke op competitie-niveau de triatlon sport beoefenen, maar ook voor bedrijf triatlon teams of individuele beoefenaars van de triatlon sport. Uiteraard kunnen wij de kleding volledig naar uw wensen personaliseren. Zo kunt u triatlon kleding bedrukken met uw sponsoren, naam of logo.

ONS WERK

VOORBEELDEN VAN TRISUITS UIT ONZE COLLECTIE

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie triatlonkleding. Indien u graag meer fotomateriaal van een specifieke trisuit wenst te zien kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij sturen u geheel vrijblijvend aanvullende informatie en fotomateriaal toe.

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

Menu